Født: 27.11.2019
Stamtavle: Se her

Icy er min drømme MCO idet jeg altid har ønsket mig en hvid med blå øjne.
Da jeg fandt Icy, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at hun skulle være min og dette har jeg ikke fortrudt. Icy er den blideste kat man kan tænke sig, men også den mest højrøstede. Hun kan virkelig gøre opmærksom på sig selv, når der er noget hun vil sige.
Icy elsker at være i nærheden af os, men er ikke en klister putte kat. Bare vi kan ses fra hendes udsyn er det godt. Hun er dog begyndt ind imellem at komme sen aften og lige ligge lidt ved mig i sofaen og blive kælet.
Icy elsker mad og lever for at spise og gerne på faste tidspunkter. Specielt hendes morgenmad det skal serveres kl 05.30 og dette skal hun nok få gjort opmærksom på ved at komme vrælende op i sengen og trampe på mig.
Icy er min store blide kæmpe og højt elsket. Icy skal med på udstillinger, når disse igen åbner efter Covid-19 lockdown.